It is ugly. yucks

tsk2 It is ugly. yucks

 

lol. Again im changing theme. The late theme is kinda fukup with the code.
Again it will change. And also, im working in learning those php coding from codex wordpress. Perhaps i can make my own theme that suit my taste. God, help me. Ehehehe.

This current theme might be temporary only. I’ll keep changing it soon. Yea, soon.mir02 It is ugly. yucks

Comments

  1. deennasour

    adoi,,
    eh,,the yellow one ari tu ok lah syuxx..
    nice lah~

  2. HaRiZ

    oit…apsal page ni kecik? kasik kangkang skit la baru nampak lawa….hohoho…try ubah kat css die….ko besarkan width page same sidebar…..kalau ko pandai lagi, ko leh buat theme ni jadik 3 columns….syaratnya kene pandai adjust css la…

    ape pon, page ko still nampak lawa….jangan risau, page yang lawa adalah page yang memudahkan orang lain membacanya….bukan arap lawa tapi tulisan macam kene pakai cermin mata sepuluh lapis….hahahah….

  3. draxter

    Ok apa yang ini, cuma banner/header belum ada. Kalau nak buat suruhlah aku, he he

  4. syamsulariff.com

    content is king..haha :P

  5. melayubuntu

    haha..mmg hobi tukar theme ker?
    wakaka…
    ari 2 cam dh lawa jer..

  6. elliv

    blog content penting…. sokong2!

  7. syuxx

    @deen
    ekekeke. saja tuka selera rasa bah.
    hahaha. lejuk sudah theme2 yg lamak.

    @hariz
    kecil nampak comel.
    hahaha,. nanti aku cuba ejas.
    in progressing lah ni.
    huhuhu

    @drax
    aku nak letak nuffnang ads sbg header dia.
    ahahaha. kalau rajin, aku buat lah header tu nanti.

    @syams
    yup2. kontent is king.
    tapi aku suka blog mnawan.

    @melayUBUNTU
    hahaha,.takda lah.
    saja tuka2 selera. lagi pun nak test skill working on css and php code.

    @elliv
    mena ya bah.
    secantek mana mun boring macam plastik coklet mahal lah nya.

Leave a Reply